Drive-in kino – super ideja za savršen spoj!

U posljednje su nam vrijeme zabranjene stvari u kojima smo ranije uživali, pa tako nema više noćnih izlazaka, odlazaka u grad na piće, večera u restoranima… Ako vam društveni život trenutačno pati zbog zabrane okupljanja više ljudi, to ne znači da vam mora patiti i ljubavni život.

Želite li svoju bolju polovicu iznenaditi romantično provedenom večeri, ne trebate se ograničiti na organizaciju improviziranog spoja u vlastita četiri zida, već suprotno, možete otići na pravi spoj u  drive-in kino.

S obzirom na to da su kinodvorane zatvorene, svoj veliki povratak proživljavaju drive-in kina. Odlazak na spoj u drive-in kino puno je više od samog gledanja filma.

Spoj u drive-in kinu predstavlja cjelokupni doživljaj koji će vas vratiti u romantičnu prošlost 50-ih i 60-ih godina prošlog stoljeća kada su ovakvi formati bili iznimno popularni. Sjetite se samo bilo koje komedije iz tog doba i bit će vam jasno zašto su drive-in kina toliko šarmantna.

Uputite li se u drive-in kino, večer ćete napokon provesti izvan kuće, a istovremeno nema bojazni zbog socijalnog distanciranja jer ćete film gledati u sigurnosti svog automobila. Druge osobe vam
neće smetati, a poželite li razgovarati tijekom filma možete slobodno jer vas ionako u automobilu nitko neće čuti.

Osim toga, gledanjem filma u automobilu imat ćete gotovo pa jednaku privatnost kakvu imate u svom dnevnom boravku. Zahvaljujući modernoj tehnologiji, drive-in kina kvalitetom nimalo ne zaostaju za klasičnim kino dvoranama, a ipak nude poseban doživljaj gledanja filma.

Što je sve potrebno za spoj u drive-in kinu?

Osim automobila, za odlazak na spoj u drive-in kino vam nije potrebno gotovo ništa drugo. Ipak,važno je znati da mjesta u drive-in kinu nisu označena brojevima, za razliku od sjedala u klasičnom kinu, stoga se potrudite doći dovoljno ranije kako biste osigurali savršen pogled na kino platno.

Iako je proljeće počelo, a temperature su skočile, uzmite u obzir da projekcije u drive-in kinu počinju iza zalaska sunca, stoga sa sobom možete ponijeti dekicu ispod koje ćete se udobno ušuškati sa svojom boljom polovicom što će pružiti dodatnu dozu romantike.

Ima li što romantičnije od gledanja filma pod zvjezdanim nebom iz udobnosti vlastitog automobila?